Najnovšie recenzie zo sekcie Tinty na pery
Pekná farba, krásne vonia.
- príjemný pocit na perách, dobre sa nanáša
Vláčny krásna farba.
Pekne vonia je vodový.
Pekne vonia, je vodový.
- pekny odtien
- mile balenie
Bohuzial sa mi tento tint neosvedcil. Na perach ma stipe, je velmi silno pigmentivany, musela som rozmazat prstom, takze som chodila pol dna s cervenym prstom, kedze to neslo umyt. Na perach mi zanechal divny pocit, taky vysuseny. Uz by som si ho nekupila.
- Vydrží veľmi dlho.
- Farba je krásna a sýta
- Nerozmaže sa
- Po nanesení mám pocit vysušených pier, ktorý nechce prestať.
Rúž má všetky pozitívne vlastnosti. Matná farba, výdrž na perách. Dobré nanášanie.
Rúž má trvajúcu funkciu čo po nanesení spôsobí pocit vysušených pier.
- Veľmi príjemná vôňa a konzistencia. Pekná farba a príjemný pocit na perách.
Farba skor taka cerveno oranzova,urcite nie melonovo cervena
- krásna farba
- bohatý pigment
- príjemná konzistencia
- prijateľná cena
- dlhá výdrž
- nevysušuje
- Nelepí, dlho vydrží na perách, krásny efekt.
- Krasna farba
- Dlho vydrží
Produkt zodpovedajúci mojej predstave
Rozhodla som sa vyskúšať tento produkt na základe toho, že som chcela nejaký tint na pery, ktorý by ale nebol tak výrazný, ale naopak jemný. Predtým som používala iné rúže ale mala som z nich nepríjemný pocit na perách a výzor mi tiež nevyhovoval. Práve tento som si vybrala z toho dôvodu, že sa mi páčila ponuka odtieňov. Dá sa využiť na bežné nosenie, ale aj na spoločenskú udalosť. Pre výraznejší efekt stačí naniesť viac vrstiev. Ľahko sa s ním pracuje.
- na perách ho nie je ani cítiť, pomaly mizne počas dňa a je veľmi peknej vône, po aplikovaní a pred uschnutím dá sa korigovať, potom na pery dám vazelinu a som veľmi spokojná
- Škoda že nebolo viac možnosti na vyber farebných otienov
Oječek je výborný, som veľmi spokojná. Budem si ho objednávať aj naďalej.
Pekná farba, dlho vydrží
Tint sa da krasne vrstvit no za mna je idealne pouzit co najmenej pre prirodzene zafarbene pery. Krasne hydratuje a nevysusuje pery.
Etude House Dear Darling Water Gel tint na pery PK002 Plum Red 5 g
Martina G.
Pridané: 19. februára 2023
(naposledy upravené 19. februára 2023)
Zakúpený v Cosibella.sk
- Tento tint krasne hydratuje pery, ma silny pigment ktoreho intenzita sa da prisposobit podla seba a vydrzi velmi dlho.